🇩🇰 Dansk webshop 🇩🇰 | Gratis fragt over 399 kr.

Handelsbetingelser

Om virksomheden

Blasted-rc.dk ejes og administreres af Blasted Group.
Virksomhedens CVR nummer. CVR: 28487258

Adresse:

Blasted RC
Peder Skrams Gade 11 Kld. Th. 1054 København
Danmark

Alle viste produktpriser på Blasted-rc.dk er inkl. moms men ekskl. forsendelsesomkostninger.


Betalinger

Blasted-RC accepterer betaling via:
- VISA, Dankort, Mastercard, Paypal og andre

Beløbet opkræves ikke på dit kort, før ordren er afsendt.

Når du handler på vores websted, gemmer vi kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere det bestilte produkt. Det er ikke muligt for os at videregive kreditkortoplysninger eller opkræve et beløb flere gange. Du kan finde oplysninger om online shopping i EU her

Vi bruger cookies f.eks. for at give dig en bedre købsoplevelse, og vi er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger er sikre. Læs mere om vores brug af cookies her.


Afbestillings- og returpolitik

Som europæisk forbruger har du ret til at annullere dit onlinekøb inden for 14 dage, men med Blasted-RC har du op til 90 dage til at returnere købte varer.

90 dages begrænset returpolitik

Hos os kan du returnere dit køb i op til 90 dage. Det er en begrænset returret, hvilket betyder, at du kan returnere et produkt, hvis det er af samme kvalitet, mængde og stand, som da du modtog det. Dette betyder, at f.eks. olie, brændstof, batterier osv. skal returneres uåbnet inden udløbsdatoen. Derudover skal produktet såvel som emballagen returneres i samme stand, som du modtog det.

Den originale emballage skal sendes i ubeskadiget stand.

Hvis produktet blev åbnet eller brugt, bortset fra hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi det som brugt. Dette betyder, at når produktet returneres, refunderes kun en del eller ingen af ​​købsprisen afhængigt af den kommercielle værdi. Dette betyder, at du ikke må bruge RC-udstyret, da produktet ikke returneres i samme stand og emballage, som du modtog det.


Refusioner

Når du returnerer dit køb, vil du få refunderet det beløb, du har betalt os. I tilfælde af afskrivninger, som du er ansvarlig for, reduceres købsbeløbet. Hvis du bruger din 14-dages standard fortrydelsesret, refunderer vi købsbeløbet inden for 14 dage. Refusionen foretages med den samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt.

Vi tilbageholder muligvis tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget det returnerede produkt. Du skal altid bede om en kvittering, når du afleverer en pakke, der skal returneres til os, da den tjener som bevis for retur.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du udnytter din fortrydelsesret eller returret, bedes du kontakte kundeservice:

Post: contact@blasted-rc.com
Telefon: +45 3014 0736


Krav

I overensstemmelse med EU-regulering tilbyder Blasted-RC en 2-års garanti, der involverer omfattende defekter, der er opdaget ved normal brug af produktet. Det betyder, at du enten kan få repareret eller udskiftet produktet, eller du kan få en prisnedsættelse afhængigt af den specifikke situation.

Garantien dækker ikke mangler, skader eller slid direkte eller indirekte som følge af misbrug, manglende vedligeholdelse, vold, sammenbrud eller manipulation.

Blasted-RC skal underrettes om eventuelle klager inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er blevet opdaget, eller burde have været opdaget. Kontakt kundeservice og indsend billed- eller videodokumentation af fejlen eller manglen. Vi vender derefter tilbage til dig med yderligere instruktioner.

Hvis du opdager fejl eller mangler vedrørende et produkt skal du informere os om, at du ønsker at klage over det senest 2 år efter modtagelsen af ​​varen. Du skal dog meddele os, at du ønsker at indgive en klage hurtigst muligt og senest 2 måneder efter at have opdaget manglen / fejlen.

Bemærk, at din grundlæggende krav på krav er at få den købte vare, som du har klaget over, erstattet med et tilsvarende produkt.

I tilfælde af fejl, mangler eller manglende leveringer bedes du kontakte:

E-mail: contact@blasted-rc.com
Tlf .: +45 3014 0736

Retur adresse:

Blasted RC
Peder Skrams Gade 11 Kld. Th
1054 København
Danmark.

Blasted tilbyder som udgangspunkt ikke returlabels. Du er således ansvarlig for forsendelse, når du returnerer køb.


Fortrolighedspolitik

Læs mere om vores privatlivspolitik her.


Levering

Blasted-RC vil organisere levering til modtageren på den tidligst mulige dato, der kræves i ordren. Se vores Forsendelsesmuligheder-side for leveringsoplysninger. Levering til tiden afhænger dog af leveringstjenesten. Hvis der opstår forsinkelser med leveringsservicefirmaet, vil dette forsinke leveringen i forhold til den ønskede leveringsdato i overensstemmelse hermed. Bemærk, at leveringstiderne kan variere afhængigt af lokale og midlertidige forhold.

I tilfælde af meget forsinkede (flere dage) eller misligholdte leveringer sender Blasted-RC dig en ny levering uden beregning.

Pris og leveringstid for forsendelser i udlandet varierer afhængigt af dit bopælsland. Se vores forsendelsesmulighedsside i kassen for at få flere oplysninger. Prisen bestemmes af vægten af ​​de produkter, du bestiller, samt det land, hvor du er baseret, og vil blive angivet på udtjekningssiden. Se forsendelsesmuligheder for detaljer.

Husk, at du som forbruger har ret til at annullere et køb og få købsbeløbet returneret til dig i tilfælde af forsinket levering. I henhold til EU-regulering skal levering ske senest 30 dage efter afgivelse af en ordre, medmindre der er aftalt andre ordninger. Dette gælder både fysiske og online butikker. Hvis du ønsker at annullere dit køb på grund af forsinket levering, har du ret til at få dine penge returneret til dig inden for 14 dage.


Klagemuligheder

Enhver klage over et produkt eller en tjeneste, der er købt hos os, kan sendes til Europa-Kommissionens platform til online tvistbilæggelse, eller du kan kontakte dit lokale kontor i det europæiske forbrugercentrenetværk, som du kan finde her. Du kan indsende din klage via http://ec.europa.eu/odr.

EU-Kommissionens online klageportal kan bruges til at indsende en online klage direkte, eller du kan finde et lokalt forbrugercenter for at søge rådgivning. Dette er især relevant, hvis du er forbruger bosiddende i et andet EU-land.

Klager indsendes via http://ec.europa.eu/odr.

Når du indgiver en klage, skal du indtaste vores e-mail-adresse contact@blasted-rc.com

I tilfælde af uenighed følger Blasted-RC afgørelsen truffet af det nationale forbrugerbureau.

Den seneste opdatering af vilkårene blev foretaget 9. september 2020.


Standard annulleringsformular

(Udfyld og returner kun denne formular, hvis du ønsker at udøve din ret til at annullere din ordre)

til:

Blasted Group
Peder Skrams Gade 11 Kld. Th
1054 København
Danmark.

E-mail: contact@blasted-rc.com

Jeg erklærer hermed, at jeg ønsker at udøve min fortrydelsesret, der gælder i forbindelse med min aftale om at købe følgende produkter / tjenester:

__________________________________________________________________________________

Bestilt på: _______________________________ Modtaget på: _______________________________

Forbrugerens navn: __________________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)