🇩🇰 Dansk webshop 🇩🇰 | Gratis fragt over 399 kr.

Levering

Gratis fragt

Blasted-RC tilbyder gratis fragt på alle bestillinger over 399,- kr ved levering i Danmark og 750 for følgende EU-lande:

Belgien,  Finland, Frankrig, Luxembourg, Monaco, Nederlandene, Polen, Sverige.

 

Forsendelsespolitik

Blasted-RC tilbyder fragt til hele Europa og de fleste andre lande i verden. Vi tilbyder kunderne et valg af forsendelsesfirmaer afhængig af, hvad der passer til deres behov og beliggenhed bedst.

Blasted-RC sørger for levering til modtageren på den tidligst mulige dato, der anmodes om i ordren. Se vores side for forsendelsesmuligheder for leveringsdetaljer. Hvis der opstår forsinkelser med leveringsselskabet, vil dette forsinke leveringen i forhold til den ønskede leveringsdato i overensstemmelse hermed. Bemærk, at leveringstider kan variere afhængigt af lokale og midlertidige forhold.

I tilfælde af meget forsinkede (flere dage) eller misligholdte leverancer, vil Blasted-RC sende dig en ny levering uden betaling.

Priser og leveringstider for forsendelser til udlandet varierer alt efter bopælsland. Se vores side for Forsendelsesmuligheder i checkout for yderligere oplysninger. Prisen afhænger af vægten af de produkter, du bestiller, samt det land, hvor du er baseret, og vil blive angivet på check out-siden. Leveringstiden afhænger af den valgte leveringstjeneste og bopælsland.

Husk på, at du som forbruger har ret til at annullere et køb og få købsbeløbet returneret til dig i tilfælde af forsinket levering. I henhold til EU-forordningen skal leveringen finde sted senest tredive dage efter at have afgivet en ordre, medmindre der er aftalt andre ordninger. Det gælder både fysiske og online butikker. Hvis du ønsker at annullere dit køb på grund af forsinket levering, har du ret til at få dine penge returneret til dig inden for fjorten dage.

Der kan være forsinkelser som følge af f.eks. told, som Blasted-RC ikke kan holdes ansvarlig for.

Landespecifikke priser

Belgien: 120 kr 

Danmark: Standard: 29 DKK. Over 399 DKK: Gratis

Finland120 kr  - over 750 kr Gratis

Frankrig 120 kr - over 750 kr Gratis

Tyskland120 kr  - over 750 kr Gratis

Italien: 299 kr

Luxembourg120 kr  - over 750 kr Gratis

Monaco120 kr  - over 750 kr Gratis

Nederlandene120 kr  - over 750 kr Gratis

Norge: 299 kr.

Polen120 kr  - over 750 kr Gratis

Spanien: 120 kr

Sverige: 120 kr - over 750 kr Gratis

Schweiz: 299 kr

Storbritannien 120 kr - over 750 kr Gratis

Østrig 120 kr

Albanien, Andorra, Armenien, Belarus, Bosnien-Hercegovina, Bouvet Island: 299 kr.

Resten af verden: 299 kr