🇩🇰 Dansk webshop 🇩🇰 | Gratis fragt over 399 kr.

Returneringer

Returnering

Har du fortrudt dit køb eller var varen ikke lige det du regnede med? Blasted RC tilbyder gratis returfragt indenfor Danmark.

Du kan udskrive returlabel fra vores returportal her (link)

Ønsker du selv at oprette returforsendelsen er adressen:

Blasted RC
Peder Skrams Gade 11 Kld. Th
1054 København
Danmark.

I tilfælde af fejl, mangler eller manglende leveringer, skal du kontakte:

E-mail: contact@blasted-rc.com
Tlf.: +45 3014 0736


365 dage med begrænset returpolitik

Som en europæisk forbruger har du ret til at annullere dit onlinekøb inden for 14 dage, men med Blasted-RC har du op til 365 dage til at returnere købte varer. Det er en begrænset ret til at vende tilbage, hvilket betyder, at du kan returnere et produkt, hvis det er af samme kvalitet, kvantitet og stand, som da du modtog det. Det betyder, at f.eks. biler, reservedele, batterier mv. skal returneres uåbnet og uden at være brugt. Desuden skal produktet samt dets emballage returneres i samme tilstand, som du har modtaget den.

Den oprindelige emballage skal sendes i en ubeskadiget tilstand.

Hvis produktet blev åbnet eller brugt, bortset fra det, der er beskrevet ovenfor, mener vi, at det er brugt. Det betyder, at når produktet returneres, vil kun en del eller intet af købsprisen blive tilbagebetalt, afhængigt af den produktets værdi og stand. Det betyder, at du ikke må bruge RC-udstyr, da produktet ikke vil blive returneret i samme tilstand og emballering, som du har modtaget det.


Refunderinger

Når du returnerer dit køb, vil du blive tilbagebetalt det beløb, du betalte os. I tilfælde af afskrivning (brugsspor, brudt emballage osv) som du er ansvarlig for, reduceres tilbagebetalingen. Tilbagebetalingen foretages med den samme betalingsmåde, som du har brugt til den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt.

Vi tilbageholder måske tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget det returnerede produkt. Du skal altid bede om en kvittering, når du afleverer en pakke der skal returneres til os, da det tjener som bevis på at pakken er sendt.

Kontakt kundeservice, hvis du ikke er sikker på, hvordan du kan bruge fortrydelses- eller returretten.

E-mail: contact@blasted-rc.com
Telefon: +45 3014 0736


Krav

I henhold til EU-forordningen tilbyder Blasted-RC en 2-årig garanti af omfattende mangler, der er blevet opdaget ved normal brug af produktet. Det betyder, at du enten kan få det produkt repareret eller udskiftet, eller du kan få en prisnedsættelse, afhængig af den specifikke situation.

Garantien dækker ikke defekter, beskadigelser eller slid, der er direkte eller indirekte som følge af misbrug, manglende vedligeholdelse, vold, at du er kørt galt eller på anden måde har ødelagt produktet.

Der skal gives meddelelse om klager inden for rimelig tid, efter at defekten eller manglen er blevet opdaget. Kontakt kundeservice, og send billede eller videodokumentation af defekt eller mangler. Derefter vender vi tilbage til dig med yderligere instrukser.

Hvis du opdager nogen fejl eller mangler på et produkt, skal du meddele det til os senest 2 år efter modtagelsen af varen. De skal dog meddele os, at De ønsker at indgive en klage så hurtigt som muligt, og senest to måneder efter at have opdaget fejl/mangel.

Bemærk, at din grundlæggende ret til erstatning er at få et tilsvarende produkt.

I tilfælde af fejl, mangler eller manglende leveringer, skal du kontakte:

E-mail: contact@blasted-rc.com
Tlf.: +45 3014 0736

Returadresse:

Blasted RC
Peder Skrams Gade 11 Kld. Th
1054 København
Danmark.

Blasted RC tilbyder ikke returmærkater. Du er således ansvarlig for forsendelsen ved tilbagesendelse af køb.