🇩🇰 Dansk webshop 🇩🇰 | Gratis fragt over 399 kr.

Sikker betaling

Sikker betaling på Blasted-RC.dk

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle på blasted-rc.com. Derfor bruger vi kun de mest sikre betalingssystemer.


Kreditkortbetaling

På blasted-rc.dk kan du betale med følgende kreditkort:

VISA, Mastercard, Maestro og mange flere

Betalingsmuligheder

Pengene trækkes ikke fra dit kort, før din ordre er sendt fra vores lager. Når udbetalingen finder sted, modtager du en e-mail-kvittering for betalingen.

Der er ingen kreditkortgebyrer eller andre gebyrer i forbindelse med shopping på blasted-rc.dk.


Sikker betaling

At bruge sit kreditkort på blasted-rc.dk er helt sikkert. Betaling håndteres via en SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). SSL-kryptering sikrer, at ingen kan få fat i de oplysninger, du indtaster, mens du handler hos blasted-rc.dk.

Selve transmissionen er godkendt af Nets, den største betalingstjenesteudbyder i Norden, hvilket sikrer den bedst mulige sikkerhed.

net-logo

Din garanti for, at du er i en sikker betalingszone, når du handler online, er et lille "Secure Server" -ikon, der vises øverst i din webbrowser. Afbilder oftest et lukket hængelåsikon.

Almindelig side

Sikker betalingsside

E-handelssikkerhed har altid været debatteret. Imidlertid er dine juridiske rettigheder bedre, når du bruger kreditkort online end i fysiske butikker.

Når du bruger et kreditkort online, kan du gøre indsigelse og få dine penge tilbage, hvis du kan demonstrere, at:

- du har ikke modtaget din ordre

- dit kreditkort er blevet brugt bedragerisk af en anden

- et forkert beløb er trukket tilbage fra din konto uden din forudgående tilladelse.

- du har annulleret dit køb, før du har modtaget det (f.eks. hvis du har nægtet at acceptere pakken eller afhente den på posthuset).

Du kan gøre indsigelse ved at kontakte udstederen af ​​dit kreditkort, som ofte er din bank. Banken skal uden yderligere vurdering af indsigelsen returnere pengene til dig.

Der er ingen overskridelser fra din side i tilfælde af, at dit kreditkort er blevet brugt bedragerisk i en webshop, der bruger SSL i sit betalingssystem. Således er du bedre beskyttet end i den fysiske verden, hvor du har et overskud på € 150, hvis dit kreditkort misbruges.

Vores administrationssystem er struktureret på en sådan måde, at vi ikke kan trække et beløb, der er højere end det, du har godkendt.

Du kan læse om alle dine rettigheder, når du handler i EU på Den Europæiske Unions websted